Denda Casual Games Club 3

CURSED FATES: THE HEADLESS HORSEMAN COLLECTOR’S EDITION
Een ruiter zaait paniek in “Cursed Fates: The Headless Horseman Collector’s Edition”. Help de inwoners van Sleepy Hollow om de vloek te verbreken!
Het is 1799. In het noordelijkste puntje van de staat New York ligt het kleine stadje Sleepy Hollow. Zoals zo vaak het geval is, herbergt ook dit kleine oord een groot mysterie. Een geheim huwelijk en een nieuw testament hebben een vloek over het stadje afgeroepen. Ontdek welke verschrikkelijk legende werkelijkheid is geworden en geniet van fantastische extra’s in dit spannende spel. Ga de strijd aan met het bovennatuurlijke en voer opdrachten uit voor burgers. Durf jij het op te nemen tegen de hoofdloze ruiter?

DREAMSCAPES: THE SANDMAN COLLECTOR’S EDITION
Een meisje zit gevangen in haar nachtmerries en heeft je hulp nodig in “Dreamscapes: The Sandman Collector’s Edition”, een griezelig zoek en vind avontuur!
Reis door haar Laura’s geest en ontdek waarom ze niet ontwaakt uit haar coma. Zoek naar nuttige voorwerpen, los puzzels op en vind alle delen van de dromenvanger. Deze Collector’s Edition bevat prachtige extra’s en laat je optimaal van dit bijzondere spel genieten. Raadpleeg de handige spelgids als je hulp nodig hebt en speel een fantastisch bonushoofdstuk. Kun jij Laura uit haar hachelijke situatie bevrijden? Hou de omgeving goed in de gaten. Als je onvoorzichtig bent staat je hetzelfde lot als Laura te wachten…

APOTHECARIUM: THE RENAISSANCE OF EVIL COLLECTOR’S EDITION
Wat is de bron van het oneindige kwaad dat Italië in zijn greep heeft? Ga op zoek naar de oplossing in “Apothecarium: The Renaissance of Evil Collector’s Edition”!
In de Middeleeuwen heft een onbekende ziekte veel kwaad en verdriet gezaaid in het mooie Italië. Zoek de remedie tegen deze vreselijke ziekte in dit spannende zoek en vind avontuur. Er bestaat een legende van een mythisch dorp waar het geheim om de ziekte te doen verdwijnen verborgen zou zijn – een dorp met de naam Apothecarium, gesticht door Italie’s meest vooraanstaande wetenschappers. Veel mensen horen ervan en vluchten naar de stad Apothecarium in de hoop genezen te worden, maar een mysterieuze man ontneemt hen de kans op overleven.

SYSTEEMEISEN
– OS: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
– CPU: 1.4 GHz
– RAM: 1024 MB
– DirectX: 9.0

€ 9.99

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *