Driveclub

Ga samen op in clubraces
DRIVECLUB draait volledig om jou en je vrienden. Het gaat om teamwork, om met elkaar knokken op de baan en samen beloningen verdienen, maar vooral om met elkaar de pure kick van elke race te beleven. De game koppelt jou constant aan je vrienden, waardoor je altijd je belevingen kunt delen, uitdagingen kunt versturen of ontvangen én op de hoogte blijft van de verrichtingen van je team.

Word lid van een club
Als je bij een club hoort, heb je toegang tot nog meer races en speciale uitdagingen. Word lid van een bestaande club of richt er zelf eentje op en werk samen met maximaal vijf andere coureurs. Laat zien dat je een team bent en geef je club aangepaste kleuren en logo's voor jullie auto's. Alles wat zij doen, helpt jou, en alles wat jij doet, helpt de club op weg naar grootse prestaties.

Ga confrontaties en uitdagingen aan
Voortdurende en afwisselende uitdagingen houden de game fris en uniek en bieden iedereen de speelstijl die bij hem past. Elk onderdeel van elk parcour biedt een nieuwe gelegenheid voor een confrontatie met een andere racer in de DRIVECLUB-community, waarmee je roem kunt verdienen voor jezelf en voor je club. Pas je ervaring aan door je eigen uitdagingen te maken en die met de wereld te delen.

Inclusief DLC voor RUF RT12 R!

€ 30.99

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *