Grand Theft Auto – San Andreas

Rockstar Games brengt Grand Theft Auto, San Andreas, de meest verkochte PlayStation2-game aller tijden, voor het eerst uit op een fysieke disc voor PlayStation 3. Met de immense open wereld van de staat San Andreas en haar drie grote steden: Los Santos, San Fierro en Las Venturas biedt Grand Theft Auto, San Andreas voor PlayStation3 je hoogstaande visuele kwaliteit en ruim 70 uur aan gameplay.

Vijf jaar geleden ontsnapte Carl Johnson aan de druk van het leven in Los Santos, een stad die geteisterd wordt door bendes, drugs en corruptie. En waar filmsterren en miljonairs hun best doen om de dealers en bendes te ontlopen. Nu is het begin jaren negentig en Carl moet terug naar huis. Zijn moeder is vermoord, zijn familie is uiteengevallen en zijn jeugdvrienden zijn op het verkeerde pad beland. Bij zijn terugkomst in zijn oude buurt wordt Carl door een groep corrupte agenten beschuldigd van moord. Hij wordt gedwongen tot een tocht die hem door de hele staat San Andreas voert, om zo zijn familie te kunnen redden en de controle over de straat weer te kunnen overnemen.

Kenmerken: – Nu beschikbaar op een fysieke disc voor PlayStation3. – Grand Theft Auto, San Andreas is de best verkochte PlayStation 2-game aller tijden. – Re-mastered in 720p-resolutie, hoogstaande weidse uitzichten en PlayStation3 Trophy-ondersteuning.

€ 19.90

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *