Plantronics Rig Gaming Headset (Black)

Neem de volledige controle. Neem oproepen aan. Blijf spelen. Ervaar gameplay van een hoger niveau met de Plantronics RIG Gaming-headset voor PS4, PS3 en PS Vita. Geniet van een onoverwinnelijke mix van audio zonder dat je je ogen van de actie hoeft te halen. Maak verbinding met de versterker en schakel met één druk op de knop tussen je PlayStation-console en je smartphone of tablet. Zo kun je audio, chat, muziek, en bellen mixen.

Kenmerken:

– Houd contact en speel games met één systeem. Eén systeem voor al je Playstation-apparaten: stereoheadset + versterker + twee microfoons + optische kabel
– Stereogamingheadset met drivers van 40 mm en baskanaaltechnologie biedt de kenmerkende geluidskwaliteit van Plantronics, inclusief verbeterde lagefrequentie-effecten (LFE) met geringe vervorming
– De audioversterker maakt verbinding met je game en geeft je de controle over de game- en chataudio. Ook kun je muziek of gesprekken op je mobiele telefoon integreren.
– Met de lange noise-cancelling microfoon ben je ervan verzekerd dat je teamleden of rivalen je duidelijk kunnen horen op PS4 of PS3. Terwijl de inline microfoon een optimale mobiele ervaring voor PS Vita biedt.
– Er zijn drie EQ-instellingen: Puur voor verbeterde spraakhelderheid, Intenser voor krachtige bas en mid-range, en Seismisch voor meer basgeluid zonder gebrom of vervorming.
– Zo comfortabel dat je vergeet dat je hem draagt, voor uren gameplezier, films kijken of ontspannen muziek luisteren met de lichtgewicht superzachte oorschelpen en de beklede hoofdbeugel.
– Duurzame materialen waarop je kunt vertrouwen, en als je even een pauze inlast, draai je de oorschelpen zodat ze plat liggen en gemakkelijk op te bergen zijn.

€ 117.00

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *