Sony Dual Shock 4 Controller V2 (Black)

De DualShock 4 controller beschikt over nieuwe verbeteringen voor de meest meeslepende game-ervaringen, inclusief een supergevoelige six-axis-sensor en een touchpad bovenop de controller dat een compleet nieuwe manier van gamen biedt. Met de nieuwe SHARE-toets kun je video’s streamen en delen met slechts één druk op de knop.

Kenmerken:

– Directe uitzending – Deel met een druk op de SHARE-knop overwinningen en prestaties met vrienden via populaire sociale netwerken.
– Elk detail is hoorbaar – Geniet via de controller van hifi-geluidseffecten en chat met vrienden via de ingebouwde monoluidspreker en headsetaansluiting.
– Ervaar de actie – Niet alleen ziet en hoort u alles nog gedetailleerder, u voelt het ook dankzij de intensere trillingsmotoren.
– Precisieontwerp – Houd alles in de hand met nog meer comfort dankzij een nieuw ontwerp, terwijl verbeterde analoge sticks en knoppen voor nog meer precisie zorgen.
– Nieuwe ideeën – Bestuur, gebaar of teken met het touchpad. Het touchpad bevindt zich aan de voorkant van de controller en zorgt voor een vrijere manier van spelen.
– Gepersonaliseerd gamen – Vier gekleurde led’s bieden een eenvoudige manier om spelers te identificeren en nuttige game-informatie te bekijken, zoals een personage dat grote schade oploopt.

€ 72.00

Naar de website

Post Author: ifonhof