Turtle Beach Ear Force PX24 Wired Gaming Headset

De Ear Force PX24, gebaseerd op het ontwerp van de populaire X12 en PX 22 van Turtle Beach, is een multiplatform gamingheadset voor PlayStation 4, Xbox One, pc, Mac en smartphones/tablets. De headset maakt gebruik van de innovatieve, in de kabel verwerkte Ear Force SuperAmp-versterker met batterij die heldere hoge tonen en donderende lage tonen naar de 50 mm-speakers van de PX24 stuurt.

De SuperAmp heeft een schakelaar waarmee gamers het geluid op hun favoriete gamingplatform kunnen afstemmen en biedt ook geluidsverbeterende technologieën zoals Superhuman Hearing en variabele basboost, plus Turtle Beach Virtual Surround Sound voor alle platforms. De Ear Force PX24 is uitgerust met een variabele microfoonmonitor en een instelbare, uiterst gevoelige microfoon voor kristalhelder chatten tijdens games.

Kenmerken:

– Microfooncheck: een uiterst gevoelige, instelbare microfoon vangt stemgeluid luid en duidelijk op.
– Turtle Beach Virtual Surround Sound: geniet van games, films en muziek op alle platforms met overweldigend Virtual Surround Sound.
– Superhuman Hearing: met deze exclusieve Turtle Beach-audiopreset heb je een competitief voordeel – je hoort vijanden namelijk voordat ze in zicht komen. Hoor alles, versla iedereen!
– Voel de bas: de variabele Bass Boost versterkt de donderende lage tonen.
STOP MET SCHREEUWEN! Via de microfoonmonitor hoor je je eigen stem in de headset om schreeuwen te voorkomen.
– Licht en comfortabel: lichtgewicht ontwerp met ademende, stoffen oorkussens voor urenlang comfort.

€ 93.00

Naar de website

Post Author: ifonhof