Turtle Beach Ear Force Recon 60P Wired Stereo Gaming Headset

De Ear Force Recon 60P is een versterkte digitale stereo gamingheadset voor PlayStation 4- en PlayStation 3-gamers. De headset biedt langdurig comfort en spelbepalende features met 40 mm-neodymiumspeakers en in de kabel verwerkte bediening. Microfoondemping en het hoofdvolume zijn binnen handbereik.

De Recon 60P bevat ook een microfoonmonitor en een sterk gevoelige microfoon voor chatten in games en online. Je kunt de microfoon verwijderen als je naar muziek luistert of films kijkt. Je kunt de Ear Force Recon 60P rechtstreeks aansluiten via USB op PlayStation 4- en PlayStation 3-spelsystemen.

De headset is voorzien van een verwijderbare 3,5 mm-stekker voor eenvoudige aansluiting op PS Vita, PC, Mac en mobiele apparaten/tablets. De Ear Force Recon 60P werkt ook met de nieuwe Xbox One-controller met 3,5 mm headset-aansluiting en met andere Xbox One-controllers via de audiocontroller voor headsets (afzonderlijk verkrijgbaar).

Kenmerken:
– Handige bediening: door de in de kabel verwerkte bediening heb je microfoondemping en het hoofdvolume binnen handbereik
– Versterkt stereogeluid: hoogwaardig versterkt stereo geluid van zowel PlayStation 4- als PlayStation 3-spelsystemen.
– Lichtgewicht en comfortabel ontwerp: het ranke, lichtgewicht ontwerp over het oor met in synthetisch leer gewikkelde oorschelpen zorgt ervoor dat je urenlang comfortabel kunt gamen.

€ 67.00

Naar de website

Post Author: ifonhof