beste PC games

De beste PC games die je dit jaar moet hebben gespeeld

Weet je niet meer welke games je moet gaan spelen op je gigantisch dure game-pc? Dan ben je bij de juiste tekst beland. Vandaag krijg je namelijk een paar games te horen die in 2020 heel populair zijn of die ongetwijfeld erg populair gaan worden. Iedereen heeft wel eens het probleem dat ze het gevoel hebben dat ze uitgegamed zijn. Maar toch zijn er altijd nog leuke en vette games te spelen waar je van tevoren helemaal niet aan had gedacht. 2020 is een jaar waarin veel mensen binnen zitten, er wordt dus heel wat uren afgespeeld. Hier dus een paar van de beste pc games van 2020:

1: Assassin’s Creed Valhalla

De game waar iedereen vanaf het uitbrengen van de trailer al naar uitkeek. De stoere Viking game brengt je op een realistische en vette manier terug in de tijd van de Noormannen die Engeland binnenvielen. De makers van Assassin’s Creed Valhalla zijn hard aan de slag gegaan om deze game zo kloppend mogelijk te maken. De historie van dit verhaal wordt goed nageleefd, zodat jij je echt kunt verplaatsen naar het Viking karakter wat je speelt. Het spel gaat waarschijnlijk een van de beste games van 2020 worden. Dit komt, omdat de grapiscs optimaal mooi zijn gemaakt, zodat je alles uit je superdure game pc kan halen. Het spel gaat dus over de Vikingen die het land Engeland binnenvallen om grote schatten te vinden. Dit leidt uit op een grote oorlog tussen de twee volken. Kies jij de kant van de Vikingen of de Engelsen? De game is helaas nog niet uitgebracht. Als je niet meer kan wachten kan je de game alvast pre-orderen.

Ook leuk: Online bordspellen en meer kopen? Lees direct de ervaringen.

2: Anno 1800

Dit spel past in het rijtje beste strategiegames. Het spel neemt je mee in een fantasiewereld die qua tijd zich afspeel rond 1800 zoals je al aan de titel kan zien. De bedoeling van de game is het opzetten van je eigen stad door te handelen met andere steden en zo groot mogelijk te worden. Uiteindelijk kan je na lang spelen in een online wereld of een singleplayer wereld de grootste stad zijn van jouw server. Dit zal de game weer hele andere uitdagingen geven. Dit spel houdt je hersenen aan het denken. Een beslissing die verkeerd genomen wordt kan tot grote gevolgen leiden in je stad. Daag jezelf uit en speel deze game.

3: The Division 2

Dit spel laat je in een realistische fantasiewereld spelen. De shooter game die eigenlijk veel meer is dan dat, laat je een heel cool verhaal volgen. Het spel geeft je veel vrijheid om als een van de karakters door een verlaten stad te lopen en van alles te onderzoeken. Dit spel behoort met zijn goede graphics zekerweten bij de beste pc games van 2020. Het mooie is dat deze nu al te spelen is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.