Racen als Max Verstappen? Dat kan!

Je vraagt je vast af waar ik over praat, hoe kan je nou racen als een F1 coureur? Dankzij de technologie vandaag de dag is er veel mogelijk, zo ook het racen in een F1 simulator. In deze machines kan je als een echte topcoureur scheuren over alle grote circuits over de hele wereld. In dit artikel zal ik je meenemen in deze vette wereld en zal ik het een en ander toelichten over deze simulators en waar je ze kan huren bijvoorbeeld.

Hoe ziet het precies dan?
Sinds dat Max Verstappen zich heel snel tot Nederlandse raceheld heeft ontwikkeld is de populariteit van de F1 race simulatoren ook flink gestegen. Deze vorm van racen houdt in dat jij je als gewoon persoon waant in de schoenen van een F1 coureur. Je doet een virtual reality bril op en je wordt direct getransporteerd naar de start.

Deze vorm van gamen wordt veel gedaan door solo spelers die zelf een budget opzet hebben of de handige klussers die zelf een mooie racestoel in elkaar timmeren. Daarnaast is het ook een zeer populaire optie voor een event, beurs of bedrijfsfeestje. Over deze professionelere opzet lees je hieronder meer over.

Racen met je collega’s of klanten
Wanneer er een dusdanig budget beschikbaar is kan er gekozen worden voor een volledige race set. Er kan dan gedacht worden aan een goede race seat, top stuur, mooie tv en de gaspedalen, rem en schakelpook inbegrepen. Dit is toch een toffe ervaring om te delen met klant of collega? Vandaar dat veel bedrijven tegenwoordig een F1 simulator huren voor een bedrijfsfeest, beurs of ander event. Vaak zijn deze simulators de echte aandachttrekkers van de beurs of het event. Wat automatisch voor meer doorloop zorgt bij jouw stand. Daarnaast zorgt het voor een goede dosis entertainment op jouw gelegenheid, zakelijk of niet.

Waar huur ik deze simulator dan?
Voor deze toffe ervaring moet je bij Urban Events zijn, dé specialist op dit gebied binnen Nederland. Naast topapparatuur biedt dit bedrijf ook thema aankleding bijvoorbeeld, professionele begeleiding en een hele hoop beleving. Naast deze punten kan je bij Urban Events kiezen uit een groot assortiment games en thema’s mocht je iets anders willen kiezen dan F1 racen. Het bedrijf staat open voor samen kijken naar de opties voor jouw bedrijfsfeest, event of beurs. Kortom; schroom niet, neem contact op en maak je klaar om het gaspedaal vol in te trappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.