Het verschil tussen een illusionist en een goochelaar

Veel mensen vragen zich af wat nou het verschil is tussen een goochelaar en een illusionist. Vaak ziet u een illusionist met wapperende haren, grote kisten en mooie danseressen op een podium staan, en bij een goochelaar ziet u vaak dat hij kleinere acts en trucs doet van dichtbij het publiek. Dit is het snelle antwoord, in deze blog zullen wij iets uitgebreider vertellen wat nou echt het verschil is.

Goochelaar

Een goochelaar die ziet u vaak met wat kleinere voorwerpen een optreden doen, denk aan een muntje, een pak kaarten of een ander klein object. Een goochelaar zal hier wat mooie goocheltrucs mee doen, voor jong en oud. Dit kan op een podium zijn, maar dit gebeurt ook vaak in het publiek met een willekeurig gekozen persoon. Een goochelaar loopt bijvoorbeeld langs de tafels en vertoont zijn kunsten, dit kan een kaar truc zijn, maar ook een mind reading act of vingervlugheid.

Illusionist

Een illusionist herkent u aan de man met de wapperende haren op een groot podium met heel veel afleidingen zoals een groot decor, knappe danseressen en grote kisten of andere trucs zoals de welbekende piranhatank etc. De illusionist zorgt voor 1 hele grote act waar heel veel werk en voorbereiding in zit. Een illusionist zult u niet vaak een simpele kaart truck zien uitvoeren. Een illusionist ziet u vaak op TV of bij een grote show met een mega publiek, zoals bij de film; Now You See Me. 

Trucs voor een goochelaar of illusionist.

Bent u nou zelf goochelaar of illusionist, of bent u van plan er een te worden? Kijk dan het assortiment van een magicshop voor de beste trucs voor goochelaars en illusionisten. Zij leveren bij alle trucs een gebruikshandleiding, en voor een meerprijs kunt u een instructie video bij kopen. Bereid uw acts nu uit met een van onze vele trucs om uw publiek optimaal te verassen. Voor goochelaar en Illusionist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.