Luid het nieuwe jaar in met een NieuwjaarsQuiz

Na een periode vol kerstborrels en vrije dagen met familie en vrienden zijn veel mensen wel even klaar met verplicht borrelen. Toch wordt het nieuwe jaar meestal ingeluid met meer borrels en dit keer om het nieuwe jaar te vieren. Vind jij het wel belangrijk om samen met het jaar goed te beginnen en wil je eens iets anders doen dan de standaard borrel? Met een NieuwjaarsQuiz heb je de ideale oplossing gevonden. Je hebt toch het thema van het nieuwe jaar en dan met een leuke activiteit in plaats van alleen een verplichte borrel. Maak een gezellige start met je team en bouw aan de saamhorigheid. Hoe je dat doet? Je leest er hier alles over. Lees maar snel verder.

Terugblikken en vooruitkijken

Tijdens een NieuwjaarsQuiz zullen je mensen terugblikken op het oude jaar en meteen ook vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Het spel heeft allerlei vragen over het afgelopen jaar gaan en ook onderwerpen die met de toekomst te maken hebben. Er zitten muziekfragmenten bij die de stemming verhogen en vragen over films, sport, politiek en actualiteit. Iedereen heeft ergens wel affiniteit mee zodat ook iedereen kan meedoen. De vragen worden samengesteld door experts die precies weten hoe ze de avond zo vullen dat het ook echt voor iedereen te doen is.

Samen het jaar starten met NieuwjaarsQuiz

De NieuwjaarsQuiz is het moment bij uitstek om samen met je mensen het jaar te starten. Je kunt samen terugblikken op het afgelopen jaar van de organisatie en meteen ook vooruitkijken naar de mogelijkheden van het komende jaar. Als je wilt kun je daarmee je eigen spelelement toevoegen en op een speelse manier aan teambuilding doen. Geef je mensen een peptalk voor de komende periode en zorg dat na de avond alle neuzen weer dezelfde kant op wijzen. Daarmee geef je je bedrijf een goede boost en kun je je plannen delen voor de komende tijd.

Test ieders kennis van feiten en gebeurtenissen

Tijdens een NieuwjaarsQuiz kun je je team in groepen verdelen en een mooi wedstrijdelement geven aan de avond. Laat de teams tegen elkaar strijden en ontdek wie kennis heeft over de diverse onderwerpen. Je zult versteld staan wat mensen weten en waar mensen geïnteresseerd in zijn. Het is leuk om dat van elkaar te ontdekken en het geeft ruimte om elkaar nog beter te leren kennen. Dat schept een band en maakt je team alleen maar hechter. Daarmee heb je het doel van de avond bereikt en verdien je de investering dubbel en dwars terug.

Bouw aan de teamspirit met NieuwjaarsQuiz

Tijdens een gewone nieuwjaarsborrel kunnen je mensen gezellig samen kletsen en dat is altijd goed. Je mist echter de kans om echt te werken aan de teamspirit binnen je bedrijf. Met een NieuwjaarsQuiz doe je dat juist wel. Omdat mensen samenwerken en er uiteindelijk een winnaar wordt gekozen, zorg je dat mensen beter leren samenwerken en met meer plezier. Daarbij is het een activiteit die bijna iedereen weet te waarderen. Kijk ook eens naar een KerstQuiz als je op zoek bent naar een quiz voor de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.