Ontdek vernieuwende games tijdens Incubate Arcade

e691d7ab-f1fd-4795-bcaf-489a10930a43

Het Tilburgse kunstfestival Incubate presenteert de tweede editie van de speelbare tentoonstelling Incubate Arcade. Van 8 tot 11 september vind je de meest creatieve en bijzondere games, installaties, workshops en panels in Theater De NWE Vorst. De tentoonstelling staat in het teken van intimiteit en non-traditionele games.

Van een game waar kledingstukken als controllers functioneren, een game waarbij de twee spelers tegenover elkaar op trampolines springen en een kippen-simulatie die je wint door mais van een computer scherm af te pikken. Maak kennis met meer dan 40 games en installaties die focussen op de interactie tussen de spelers.

Incubate Arcade heeft dit jaar twee thema’s: ‘The New Intimacy’ en ‘Women in Games.’ The New Intimacy focust op de opkomst van de alternatieve manieren om met een scherm te interacteren en nieuwe ervaringen op gebied van multiplayer games. Voor Women in Games worden toonaangevende vrouwen uit de game industrie uitgenodigd, om hun ervaringen met het maken van games te delen.

De invulling van het programma wordt verzorgt door Zo-ii en Reverse Landfill.

Incubate Arcade vindt plaats van 8 t/m 11 september in Theater De NWE Vorst in Tilburg. Voor meer informatie over de openingstijden, locatie en prijs kunt u terecht op www.incubate.org

Openingstijden:

Donderdag 8 september 16:00 – 22:00
Vrijdag 9 september 12:00 – 22:00
Zaterdag 10 september 12:00 – 22:00
Zondag 11 september 12:00 – 20:00

Locatie:

Theater De NWE Vorst
Willem II Straat 49
5038 BD Tilburg

Kosten:

Tickets zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.
Volwassenen: Euro5,-
Kinderen t/m 11: Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.