populaire-game-consoles

Dit zijn de populairste game consoles van dit moment 

Gamen is populairder dan ooit. Steeds meer jongeren hebben een game console en gemiddeld wordt er steeds meer tijd besteed aan gamen. Maar ook onder volwassenen is gamen nog enorm populair. Gamen was al enorm populair, maar is nog populairder geworden in de coronaperiode. Doordat veel mensen thuis zaten en niet op vakantie konden, besteedde ze hun vakantiegeld aan een game console. Welke consoles populair zijn? Wij vertellen je het graag! 

Nintendo Switch 

Met de Switch heeft Nintendo een heel populair en uniek game console op de markt gebracht. Wat de switch uniek maakt en onderscheidt van de rest is dat je heel makkelijk wisselt tussen een vaste game console en een handheld-systeem. Het ene moment plaats je de Switch in een docking system waardoor je op een groot tv-scherm speelt, het andere moment speel je onderweg verder op een klein scherm.  

Sony Playstation 4 

Hoewel Sony de Playstation 5 al geïntroduceerd heeft, is de Playstation 4 nog enorm populair en zijn er nog steeds veel mensen die een PS4 kopen. Dit komt mede doordat Sony door een wereldwijd chiptekort problemen heeft met de levering van nieuwe PS5. Doordat de vraag naar een PS5 groot is, maar het aanbod nog beperkt is, kiezen veel mensen voor een Playstation 4. Ook is de nieuwprijs van een Playstation 5 fors. Mensen met een iets minder groot budget kopen daarom hun PS4 tweedehands.  

Xbox One S 

De derde populaire game console is de Xbox One S. Met de One S heeft Xbox een geduchte concurrent voor Sony en Nintendo op de markt gebracht. Gamen met de XBOX One S maakt het met 4K resolutie levensecht. Daarbij is de laadtijd flink versneld en is Xbox One S bijna de helft kleiner als de originele Xbox One. Kortom, genoeg reden op te kiezen voor de Xbox One S. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.