De nieuwe games voor het jaar 2020

De jaarwisseling is inmiddels alweer achter de rug en dus wordt het de hoogste tijd om vooruit te blikken op datgene wat 2020 ons te bieden heeft. Er zullen dit jaar ongetwijfeld weer een hoop nieuwe dingen ontwikkeld worden, waaronder een groot aantal games. Ben je een gameliefhebber? Dan sta je vast en zeker al te trappelen om de nieuwste games als eerste in jouw bezit te hebben. Kun je niet langer wachten? Dan ben je hier aan het juiste adres. In onderstaande tekst lichten we namelijk alvast een aantal games uit die in 2020 uitkomen!

Avengers
Ben je een groot liefhebber van Marvel? Dan kijk je vast en zeker al uit naar de komst van Marvel’s Avengers. De release van deze game staat gepland voor mei 2020. Dit duurt nog even, maar we kunnen al wel vast een klein tipje van de sluier oplichten. In dit spel, dat ontwikkeld is door Square Enix, ga je zelf aan de slag met de Avengers. De verwachtingen van dit spel zijn behoorlijk hoog. Dit komt met name door de goede grafische ontwikkeling. Ben je niet bekend met het verhaal van de Avengers? Geen probleem, want ook zonder dat je het verhaal kent is het mogelijk om dit spel goed te spelen. Marvel’s Avengers is beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia en computer.

Elding Ring
Liefhebbers van Game of Thrones opgelet: de game Elding Ring komt in 2020 uit! De exacte verschijningsdatum is nog niet bekend, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat deze game in 2020 gelanceerd wordt. Voor dit spel is George Martins, die we natuurlijk kennen van de populaire serie, een samenwerking aangegaan met Form Software. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de game Elding Ring, een spel dat bol staat van de fantasie en mythologie. Uiteraard speelt het verhaal zich af in het verre verleden, zoals ook bij Game of Thrones het geval is. Vooralsnog weten we niet beter dan dat je het spel kunt spelen op de Xbox en PlayStation.

Minecraft
De kans is groot dat jouw wenkbrauwen fronsen bij het lezen van dit kopje. Minecraft is namelijk geen nieuw spel. De populariteit ervan heeft de afgelopen jaren echter een vlucht genomen. Het is weliswaar geen nieuwe game, maar wij verwachten wel dat Minecraft ook in 2020 aan populariteit wint. Speel je het spel zelf inmiddels al en ben je er een beetje op uitgekeken? Dan kun je er in 2020 een eigen twist aan geven door een MC server te kopen. Hiermee is jouw eigen server binnen de kortste keren online. Je kunt kiezen uit verschillende servers, waardoor er voor iedere Minecraft-liefhebber wel iets te vinden is. Uiteraard kun je jouw Minecraft server grotendeels zelf inrichten, wat het spelen van deze game naar een hoger plan tilt. Zo kun je bijvoorbeeld een server beginnen om samen met jouw vrienden te spelen. Minecraft wordt zo alleen nog maar leuker!

Sniper Elite 4
Net als Minecraft is Sniper Elite 4 ook een game die al bekend is bij menig gamer. Waarom we deze game dan toch hebben meegenomen in dit overzicht? Omdat de ontwikkelaar dit jaar een nieuwe dimensie toevoegt aan Sniper Elite 4. Heb je dit spel reeds in jouw bezit? Maak je borst dan maar nat. Er komt in 2020 namelijk een uitbreiding, waardoor het mogelijk is om Sniper Elite 4 in virtual reality te spelen. Geen compleet nieuw spel dus, maar wel een gave ontwikkeling die het spelen van Sniper Elite 4 leuk houdt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.