Deze games kun je verwachten in 2020

Deze games kun je verwachten in 2020

Het nieuwe jaar is net pas begonnen, 2020 wordt een jaar waar nieuwe consoles uitgebracht gaan worden. Zo staan de Playstation 5 en de nieuwe Xbox op de planning voor eind november 2020. Naast deze hardware staan er ook veel nieuwe games voor de deur. In deze blog een overzicht van de games die je komend jaar mag verwachten.

Halo Infinite

Niet voor Playstation, maar wel voor Xbox en PC: Halo Infinite. In Halo 5 Guardians klaagden fans over de verhaallijn rondom Master Chief. In de nieuwe Halo zal de verhaallijn volledig rondom Master Chief draaien. Naast deze onthulling over de verhaallijn is er nog weinig bekend over de nieuwe game, die eind 2020 uit gaat komen. We verwachten de lancering in Q4 van 2020.

Dragon Ball Z: Kakarot

Een stapje terug in de tijd met Dragon Ball Z. Op 17 januari 2020 wordt de lancering van de nieuwste Dragon Ball Z verwacht voor de PS4, Xbox One en PC. De trailer maakt in ieder geval duidelijk dat we Goku, Vegeta, Gohan en Frieza gaan tegenkomen in deze nieuwe game. Het grootste deel van het spel zal RPG zijn, zoals te zien is in de eerste previews van het spel.

Cyberpunk 2077

Van deze game zijn de verwachtingen misschien wel het hoogst: Cyberpunk 2077. De productie van deze game is in handen van CD Projekt Red, de gamestudio die eerder verantwoordelijk was voor The Witcher. Cyberpunk is een boordspel/rollenspel, geinspireerd op het werk van William Gibson en Bruce Sterling. Komend jaar zullen we zien of Cyberpunk de verwachtingen gaat kunnen overtreffen.

Stranger Things

Komend jaar komt er wederom een nieuw seizoen uit van Stranger Things op Netflix. Dit betekent ook een nieuwe game voor op je mobiel. In deze game wordt gespeeld met Augmented Reality, het concept dat we natuurlijk nog kennen van Pokemon. Dat het er nog meer van weg gaat hebben blijkt wel uit het feit dat Netflix liet weten dat het gaat om Location Based RPG. Hiervoor gaat Netflix naar eigen zeggen samenwerken met Google Maps. Verwacht? Ergens in 2020 voor iOS & Android.

Nieuwe games voor Playstation, Xbox of Nintendo kopen?

Het is tegenwoordig net zo handig om spellen thuis te laten bezorgen dan om ze in de game- of speelgoedwinkel te gaan kopen. Je koopt ze bij online speelgoedwinkels, maar natuurlijk niet voordat je de beoordelingen, ervaringen en reviews van de webwinkel hebt gelezen. Bekende online speelgoedwinkels zijn Intertoys en Internet-Toys. Je leest de Intertoys beoordelingen en Internet-Toys reviews eenvoudig via Goedbeoordeeld.nl. Zij verzamelen de klantervaringen van kopers om jou een beeld te geven van de webshop. Zo weet je of je veilig bij de webwinkel kunt kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.