Dé top games voor 2020 die je gespeeld moet hebben

Dé top games voor 2020 die je gespeeld moet hebben

Tegenwoordig gamen er steeds meer mensen. Om een beetje te ontspannen, om puzzels en raadsels op te kunnen lossen, om het geheugen te trainen, om hun agressie na een lange werkdag vol vervelende collega’s kwijt te raken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het zijn dus niet alleen nog maar tienerjongens die gamen. Eigenlijk al heel lang niet meer. We zien dat vrijwel iedereen weleens een spelletje speelt, of dat nu op een PC, gameconsole of via een andere manier. Er is ook voor ieder wat wils. Maar wat zijn op dit moment nu de beste pc games om naar uit te kijken? Misschien volg je de gamemarkt niet meer zo op de voet. Dat is geen enkel probleem. Wij zetten de beste pc games voor 2020 graag even voor je op een rij.

Haal de innerlijke hacker in je naar boven met Watch Dogs: Legion en Cyberpunk 2077


Een van de games waar dit jaar het meest naar wordt uitgekeken is Watch Dogs: Legion. In deze game, uit de bekende Watch Dogs serie, is het speelterrein een Londen in de nabije toekomst. De stad is een politiestaat geworden met alle narigheden die daarbij horen. Denk aan controle van de burgers, corruptie et cetera. Het is jouw taak, samen met de DedSec groep, om de stad te bevrijden en de bevolking hun vrijheden weer terug te geven. Dit doe je allereerst door mensen voor de DedSec groep te rekruteren. Je kan vrij rondlopen en mensen met je mobiel scannen. Je ziet dan een aantal karaktereigenschappen, hun leeftijd, wat hun hobby’s zijn en dat soort dingen meer. Vervolgens kan je proberen ze over te halen om zich bij DedSec aan te sluiten. Daarna is het jullie taak om de corrupte overheid, door middel van bijvoorbeeld verschillende hacks, kapot te maken. In het eerste en tweede deel van Watch Dogs was je altijd één hacker, respectievelijk Aiden Pearce en Marcus Holloway. In Watch Dogs: Legion kan je zelf kiezen met wie je speelt. Een releasedatum is er nog niet, maar de verwachting is dat het spel in de loop van 2020 uit zal komen. Een ander spel dat raakvlakken heeft met deze game is Cyberpunk 2077. Dit is misschien wel de grootste en meest geanticipeerde nieuwe game die in 2020 op de planning staat.

Twin Mirror


Als je fan ben van tv-series als Mr. Robot en Black Mirror dan zullen Watch Dogs: Legion en Cyberpunk 2077 je vast en zeker aanspreken. Maar een andere game die niet mag ontbreken in dit rijtje met beste pc games voor 2020 is het third-person computerspel Twin Mirror. In deze game, van de makers van de Life is Strange serie, spelen we met het personage Sam. Hij, van beroep journalist, staat op een dag op met een bebloed t-shirt en zonder herinneringen aan de dag ervoor. Hij was afgereisd naar zijn geboortedorp Basswood in de staat West Virginia om een begrafenis van een jeugdvriend bij te wonen, maar nu kan hij zich dus niks meer herinneren. Aan jou de taak om uit te zoeken, door onder andere met mensen te praten en dingen te onderzoeken, wat er precies gebeurd is.

Halo Infinite


We willen dit artikel met beste PC-games van 2020 graag afsluiten met de titel Halo infinite. Het spel speelt zich af op een Halo ring waar de mensen het niet meer voor het zeggen hebben. Aan jou de taak, als Master Chief, om ze te redden. Het spel zal zich afspelen na de gebeurtenissen van Halo 5. Verder is het nog een groot mysterie waar de game over zal gaan, want er is nog weinig over bekend, maar het is wel een grote titel waar dit jaar reikhalzend naar uit wordt gekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.