Lasergame speelgoed: de nieuwste rage op game gebied

In een tijd waarin kinderen vaak toch alleen maar bezig zijn met het spelen van videogames voor de televisie is er nu een opkomende rage in speelgoedland die positief wordt ontvangen. Het zijn de lasergame spellen inclusief laserpistolen. Heerlijk ravotten dus voor de jongelui in plaats van lui op de bank hangen. We leggen kort uit hoe het in zijn werk gaat en waar je dit kunt kopen.

Lasergame pistolen van Laser X

Hoe kom ik nu aan lasergame spellen en pistolen zou je denken. Heel eenvoudig, deze bestel je gewoon online. Er zijn momenteel nog weinig speelgoedwinkels die de Laser X lasergame verkopen, maar daar zal snel verandering in komen, kijkend naar de stijgende populariteit van deze game.

Hoe werkt de Laser X lasergame?

Het spel is vrij simpel. Iedere speler draagt een sensor op zijn lichaam en de belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat je door niemand geraakt wordt. Je kunt de tegenspeler dus raken met een schot via het laserpistool. Geen kogels, maar via lasertechniek, dus er zullen geen gewonden vallen. Het spel kan zowel buiten als binnen worden gespeeld. Buiten heeft wel de voorkeur voor de meesten, de mogelijkheden zijn daar eindeloos. Denk maar eens aan hoe het zou zijn om in een bos te spelen.

Voor jong en oud

Wie denkt dat dit spel alleen voor kinderen is heeft het mis. Er zijn toch ook lasergame events voor volwassenen? Dus waarom zou je dit spel niet met een paar vrienden spelen wanneer je niets te doen hebt? Zoals gezegd, er is geen bepaalde leeftijd voor. Wie zich jong voelt en actief wil bezig zijn in de buitenlucht neemt ook een laser X lasergame pistool ter hand en speelt gewoon mee met de rest. Leuk en nog gezond ook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.