De beste cadeautips voor deze kerst

Raak je ook al in paniek als je denkt aan alle kerstcadeaus die je nog moet kopen dit jaar. Niet gevreesd, want wij hebben onderzoek voor je gedaan naar de leukste kerscadeaus van 2018.

Doneer aan een goed doel

Als je vindt dat je al genoeg spullen hebt kun je er ook voor kiezen om in plaats van cadeaus te vragen, mensen te vragen om te doneren voor jou aan een goed doel. Dit kun je tegenwoordig zelf via facebook doen. Mensen kunnen dan via jouw pagina online geld doneren. Wat je ook kunt doen is kerstzegels of decemberzegels kopen. De opbrengst hiervan gaat ook naar goede doelen en dan heb je toch nog een persoonlijk presentje.

Een goed boek

Mensen lezen steeds minder terwijl dit juist goed voor ons is. Een goed boek werkt hartstikke ontspannend en je leert er ook nog eens veel van. Geef dit jaar dus een keer een boek aan iemand met kerst. Een aanrader is ‘En uit de bergen kwam een echo’ van Khaled Hosseini.

Een persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau is altijd leuker dan een standaard cadeau. Verras je geliefden dan ook met een persoonlijk cadeau. Maak bijvoorbeeld voor je moeder een agenda of kalender met al jullie mooie vakantiefoto’s. Of maak een mooi schilderij voor je vader. Succes gegarandeerd.

Een bierbrouwset

Voor de mannen is dit een perfect cadeau: een bierbrouwset. Een bierbrouwset bevat alle onderdelen en ingredienten om zelf bier te brouwen. Een kwestie van alles bij elkaar gooien, en wachten maar. Een ideaal cadeau voor mannen die van bier houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.