Is de Android tv box een aanwinst voor gamers?

Er is weer eens een nieuw technologisch snufje uitgekomen: de Android tv box. Met dit kleine apparaatje kun je jouw televisie en smartphone samen laten werken. Klinkt goed, is het niet? In dit artikel gaan we kijken of deze combinatie een waardevolle toevoeging is voor gamers. Lees snel verder.

 

De voordelen van een Android TV box

Het grote voordeel van een Android TV box is dat je de games uit de Google Play store niet meer vanaf een klein scherm hoeft te spelen. Met deze mediaplayer van Android sluit je jouw smartphone eenvoudig aan op je televisie. Dit brengt je in de gelegenheid om jouw smartphone als controller of afstandsbediening te gebruiken, terwijl het zich allemaal op het televisiescherm afspeelt.

De game mogelijkheden

Om te bepalen of de Android mediabox iets voor je is, is het slim om te kijken naar de game mogelijkheden. De mogelijkheden hangen voornamelijk van het aanbod in de Google Play store af. Wat opvalt is dat het aanbod wat betreft games toeneemt en dat er steeds zwaardere games aangeboden worden. Ondanks dat niet alle games beschikbaar zijn, is het aanbod behoorlijk groot. En zeker door ontwikkelingen zoals de Android Mediabox verwachten wij dat er meer games ontwikkeld zullen worden.

 

Naast het spelen van games kun je de Android mediabox ook gebruiken voor het bekijken van films, series en sportwedstrijden. Hier zal je wel een abonnement voor moeten afsluiten, maar als je van series en films houdt is dat absoluut de moeite waard. Meer weten? Breng een bezoek aan mediaplayer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.