Leukste games op de mobiele telefoon

Leukste games op de mobiele telefoon

Ben je dol op spelletjes? Dan heb je vast en zeker ontdekt dat je ook op je mobiele telefoon erg veel leuke spellen kunt spelen. Het voordeel van spelen via je mobiel, is dat je overal kunt spelen ongeacht waar je bent en wanneer je wil spelen. Het enige wat je nodig hebt is een goede verbinding met internet, maar dat is tegenwoordig niet zo’n probleem meer. Natuurlijk heeft iedereen een eigen smaak als het gaat over de leukste games, maar het aanbod is zo groot dat er vast en zeker wat voor jou bij zit! 

Leuke games op een rijtje

Er zijn echt zoveel leuke games voor op je mobiele telefoon, we hebben er zomaar een aantal uitgekozen en wie weet staat er wat voor je bij.

–      SimCity BuildIt. Dit is en blijft een favoriet. Je kunt namelijk je eigen stad ontwerpen en gaat fabrieken, parken en nog zoveel meer bouwen. Hoe gaat jouw stad tot leven komen?

–      Hay Day. Je kunt werken op je eigen boerderij, je zorgt hierbij voor je dieren en je gewassen. Je gaat ook handel drijven met vrienden en buren.

–      Draw Something. Je gaat hierbij een tekening maken en anderen kunnen dan raden wat het is.

–      Tenten en bomen. Dit is een populair spel waarbij je meerdere dingen tegelijkertijd gaat doen. Je gaat hierbij namelijk tenten en bomen plaatsen en verplaatsen en dan ook nog eens een puzzel oplossen. Het werkt samen dus ga jij het halen om je puzzel op te lossen en daarvoor de juiste tenten en bomen verplaatsen?

Mobiele games worden steeds populairder

Inmiddels heb jij diverse games voor je mobiel kunnen bekijken, welke spreken jou aan? Probeer het maar eens en dan kom je er pas echt achter welke games jij het leukste vindt op je mobiele telefoon!

Bron: https://www.mobigamer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.