Iogames

Welke Iogames zijn een uitdaging?

Als je eenmaal in aanraking bent gekomen met de io games, dan wil je niet meer zonder. Het is namelijk erg leuk om hiermee aan de slag te gaan en daarom hebben we voor jou twee spellen uitgekozen die we hieronder toelichten.

Agar.io

De io game genaamd Agar.io is een spel waarbij jij een cel bent en je hebt als doel dat je moet groeien. Dit kun je alleen maar doen door boontjes van de grond te rapen. Maar groeien kan ook als je andere spelers over kunt nemen. Let alleen goed op want als je eenmaal groter bent in het spel agar.io dan ben je ook minder spel. Groot zijn heeft echter ook een voordeel en dat is dat je spelers die kleiner zijn dan jij eenvoudig over kunt nemen. Je moet hierbij wel helemaal over je tegenstander heen gaan want anders kan hij alsnog ontsnappen en dat wil je natuurlijk niet! Doordat jij een cel bent kun je je ook in twee splitsen. Als je een tegenstander over moet nemen kan dit een ideale truc zijn! Check meer over de game op deze pagina: https://www.iogames.nl/agar-io/

Diep.io

Een ander leuk spel is Diep.io. Je zit hierbij in een tank en je hebt als doel om diverse objecten te raken. Daarbij kun je denken aan het schieten op driehoeken en op vierkanten. Je verdient hierdoor punten en als je er genoeg hebt behaald dan kun jij een level omhoog gaan. Als je een level omhoog gaat, dan kun jij ook weer upgrades aanschaffen. Het is een wat ingewikkelder spel voor beginners, maar als je het eenmaal doorhebt de moeite waard.Het beste wat je bij dit spel kunt doen als beginner is zorgen dat je zoveel mogelijk schade toe gaat brengen aan anderen. Je moet dat doen door de Bullet Damage te verhogen. Het gevolg is dat je kogels dan meer schade veroorzaken bij een ander dan de kogels van hen. Probeer het zelf maar eens en wie weet is dit wel een leuk uitdagend spel voor jou! Er zijn nog meer iogames. Het overzicht iogames kan je bezichtigen door op de link te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.